DATA WORKSHOPS
06-04-2018  11:19

Momenteel staan de volgende workshops gepland:

* Stiltedagen: elke maand één keer op vrijdag. Van 10.30 uur tot 17 uur.
   De data zijn: 18 mei en 22 juni.
   Voor meer info, zie de separate button.

* Woensdag 25 april: "De 7 fundamenten van jouw geluk".
   Kijk voor meer info hieronder.

Ik hoop jou bij een van de evenementen te kunnen begroeten.


Hartegroet & Namaste,

Aart

WORKSHOP: DE 7 FUNDAMENTEN VAN JOUW GELUK
06-04-2018  11:17

Woensdag 25 april …. Van 10.30 uur tot 17.00 uur

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~     

Wil jij jouw geluk vergroten? En de routeplanner van jouw persoonlijke geluk in kaart brengen? Ga dan een dag lang mee op reis in de wondere wereld van “De 7 fundamenten van jouw geluk”.

Ons bewustzijn is geen vage, lukrake en troebele brij. Deze kent een blauwdruk. Als jij naar jouw unieke blauwdruk gaat leven, word jij niet alleen veel gelukkiger, dan ga jij tevens de wereld op een vervullende manier dienen.

Er zijn 7 krachten die de kern vormen van ons bewustzijn. Als jij deze zeven krachten erkent en herkent als fundament van jouw bestaan, kán en zál jij jezelf transformeren. Jij ontdekt jouw ware en diepste zelf, en gaat van daaruit jouw zielepad vormgeven.

Op deze dag leer jij jouw blauwdruk kennen. Je leert jouw 7 krachten centraal te stellen. Je laat los wat niet meer van jou is, en maakt de keuze om de blauwdruk van jouw geluk tot leidraad van jouw bestaan te maken.

“De 7 fundamenten van jouw geluk” is een kleinschalig (max. 5 pp) en praktisch samenzijn van mensen die zichzelf in het diepst van hun ziel willen leren kennen. Tijdens de workshop wordt gebruik gemaakt van “Het nieuwe boek van God” van Aart van Wijk. In dit boek staat de blauwdruk beschreven. Een persoonlijk exemplaar van dit boek zit bij de prijs inbegrepen.

Datum: woensdag 25 april 2018
Van: 10.30 uur tot 17.00 uur
Locatie: “De bron van liefde” > tussen Utrecht en Den Bosch
Kosten: € 100,- (incl. BTW, catering & “Het nieuwe boek van God”)
Aanmelden: via een privébericht / email aan Aart van Wijk

De ontvangst is die dag om 10.15 uur bij “De bron van liefde”, gelegen tussen Utrecht en Den Bosch. Kijk voor meer info over de locatie op www.debronvanliefde.simpsite.nl