DATA WORKSHOPS
16-05-2018  08:12

Momenteel staan de volgende workshops gepland:

* Stiltedag: vrijdag 22 juni.
   Kijk voor meer info bij de separate button

* Mannenworkshop woensdag 6 juni:
   "Liefhebben vanuit een geopend hart"

* Woensdag 23 mei: "De 7 fundamenten van jouw geluk".
   Kijk voor meer info hieronder.

Ik hoop jou bij een van de evenementen te kunnen begroeten.

Hartegroet & Namaste,

Aart

MANNENWORKSHOP "LIEFHEBBEN VANUIT EEN GEOPEND HART"
25-04-2018  17:03

Woensdag 6 juni 2018 …. Van 10.30 uur tot 17.00 uur

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~     

Beste man, wil jij groeien in jouw rol als geliefde? Is jouw hart naar jouw vrouw soms (deels) gesloten? En vind jij het lastig om de vrouw in haar diepste lagen (en emoties) wérkelijk te zien, ontmoeten en eren? In de  ééndaagse workshop “Liefhebben vanuit een geopend hart” reik ik jou manieren aan om in de verbinding met jouw geliefde te blijven, wat er ook gebeurt.


In deze kleinschalige workshop (max. 4 deelnemers) ga jij op zoek naar de sleutel in jezelf waarmee jij jouw hart weer volledig voor jouw geliefde opent. Je staat stil bij jouw huidige denkpatronen en gevoelens, en krijgt van mij dmv gesprekken, meditaties en oefeningen nieuwe wegen aangereikt, waardoor jij in het hier en nu met meer vrede, rust en ontspanning in de liefde gaat staan.

“Liefhebben vanuit het hart” is een persoonlijk en intensief samenzijn van mannen die zich vanuit hun hart met het hart van hun geliefde vrouw willen verbinden.

Datum: woensdag 6 juni 2018
Van: 10.30 uur tot 17.00 uur
Locatie: “De bron van liefde” > tussen Utrecht en Den Bosch
Kosten: € 100,- (incl. BTW, koffie, thee en lunch)
Aanmelden: via een privébericht / email aan Aart van Wijk

De workshop vindt plaats op www.debronvanliefde.simpsite.nl. De ontvangst is vanaf 10.15 uur. Adres en route info worden na aanmelding toegezonden.

 

WORKSHOP: DE 7 FUNDAMENTEN VAN JOUW GELUK
06-04-2018  11:17

Woensdag 23 mei …. Van 10.30 uur tot 17.00 uur

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~     

Wil jij jouw geluk vergroten? En de routeplanner van jouw persoonlijke geluk in kaart brengen? Ga dan een dag lang mee op reis in de wondere wereld van “De 7 fundamenten van jouw geluk”.

Ons bewustzijn is geen vage, lukrake en troebele brij. Deze kent een blauwdruk. Als jij naar jouw unieke blauwdruk gaat leven, word jij niet alleen veel gelukkiger, dan ga jij tevens de wereld op een vervullende manier dienen.

Er zijn 7 krachten die de kern vormen van ons bewustzijn. Als jij deze zeven krachten erkent en herkent als fundament van jouw bestaan, kán en zál jij jezelf transformeren. Jij ontdekt jouw ware en diepste zelf, en gaat van daaruit jouw zielepad vormgeven.

Op deze dag leer jij jouw blauwdruk kennen. Je leert jouw 7 krachten centraal te stellen. Je laat los wat niet meer van jou is, en maakt de keuze om de blauwdruk van jouw geluk tot leidraad van jouw bestaan te maken.

“De 7 fundamenten van jouw geluk” is een kleinschalig (max. 4 pp) en praktisch samenzijn van mensen die zichzelf in het diepst van hun ziel willen leren kennen. Tijdens de workshop wordt gebruik gemaakt van “Het nieuwe boek van God” van Aart van Wijk. In dit boek staat de blauwdruk beschreven. Een persoonlijk exemplaar van dit boek zit bij de prijs inbegrepen.

Datum: woensdag 23 mei 2018
Van: 10.30 uur tot 17.00 uur
Locatie: “De bron van liefde” > tussen Utrecht en Den Bosch
Kosten: € 100,- (incl. BTW, catering & “Het nieuwe boek van God”)
Aanmelden: via een privébericht / email aan Aart van Wijk

De ontvangst is die dag om 10.15 uur bij “De bron van liefde”, gelegen tussen Utrecht en Den Bosch. Kijk voor meer info over de locatie op www.debronvanliefde.simpsite.nl