DATA WORKSHOPS
20-08-2017  09:18

Momentel staan de volgende workshops gepland:

* Vrijdag 1 september: stiltedag
* Vrijdag 8 september: liefhebben na de scheiding

* Doorlopend: Transformatiejaar "Groeien in liefde" (zie button)


Kijk hieronder voor meer informatie. Ik hoop jou bij een van de evenementen te kunnen begroeten.

Hartegroet & Namaste,

Aart

WORKSHOP: LIEFHEBBEN NA DE SCHEIDING
20-08-2017  09:16

VRIJDAG 8 SEPTEMBER: VAN 10.30 UUR TOT 17.00 UUR
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ben je recent gescheiden? Is jouw relatie stukgelopen? Merk jij dat je ook na enige tijd nog niet over de breuk heen bent? Voel je dat jij nu een bepaalde angst voor de liefde hebt? Ben jij bang om nog een keer gekwetst te raken? 


De kans is dan groot dat jouw hart nog op slot zit. En dat je met pijn, verdriet, boosheid, verbittering e/o andere lastige gevoelens rondloopt. Deze ‘state of non-love’ vermindert jouw welzijn en levensvreugde. Je kunt nu ook niet onbevangen open staan voor de (ge)liefde.

In deze kleinschalige workshop (max. 6 deelnemers) ga jij op zoek naar de sleutel in jezelf waarmee jij jouw hart weer opent en waardoor jij weer vrij en onbevangen in de liefde gaat staan. Je staat stil bij de herinneringen aan de voorbije relatie(s), en de gevoelens die daarbij horen, maar kijkt tevens vooruit, om uiteindelijk in het hier en nu met meer vrede, vreugde en liefde door het leven te gaan.

“Liefhebben na de scheiding” is een kleinschalig en intensief samenzijn van mensen die vanuit de pijn van het verleden weer vol vreugde in het leven en in de liefde willen gaan staan.

Datum: vrijdag 8 september 2017
Van: 10.30 uur tot 17.00 uur
Locatie: “De bron van liefde” > tussen Utrecht en Den Bosch
Kosten: € 100,- (incl. BTW, koffie, thee en lunch)
Aanmelden: via een privébericht / email aan Aart van Wijk

De ontvangst is vrijdag 8 september tussen om 10.15 uur bij www.debronvanliefde.simpsite.nl tussen Utrecht en Den Bosch. Adres en route info worden na aanmelding toegezonden. De workshop start om 10.30 uur.

 

WORKSHOP: STILTEDAG
17-05-2017  08:13

VRIJDAG 1 SEPTEMBER VAN 10.30 UUR TOT 17.00 UUR

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Heb jij ook een verlangen naar rust?... Naar stilte? Naar die volle leegte ergens diep in jouw zijn? Er is een plek in jou waar jouw ademhaling het enige geluid is. En waar dat drukke hoofd eindelijk tot stilstand komt.


Op vrijdag 1 september gaan wij met een groep van max 6 deelnemers, deels met elkaar, en deels alleen, op weg naar de diepe stilte, ontspanning en rust. We gaan mediteren, reflecteren en “zijn”. Genieten van de natuur, waar uitzichten leiden tot inzichten. Zodat de drukte van het aardse leven wordt omgevormd tot de stille volheid van het niets.

Een deel van de dag wordt individueel doorgebracht op de prachtige locatie van www.debronvanliefde.simpsite.nl De rest van de dag brengen wij daar met elkaar door.

* Individuele meditatie
* Geleide meditatie
* Verstilling
* Ademhaling
* Zijn, zien, horen, voelen, ruiken en proeven
* De natuur ervaren en in stilte beleven

 

Datum: vrijdag 1 september 2017
Van: 10.30 uur tot 17.00 uur
Locatie: “De bron van liefde” > tussen Utrecht en Den Bosch
Kosten: € 75,- (incl. BTW, koffie, thee en lunch)
Begeleiding: Amana & Aart
Maximaal 6 deelnemers
Aanmelden: via een email aan Aart van Wijk

De ontvangst is vrijdag 1 september om 10.15 uur bij www.debronvanliefde.simpsite.nl tussen Utrecht en Den Bosch, nabij de A2. Adres en route info worden na aanmelding toegezonden. De workshop start om 10.30 uur.