Met liefdevolle aandacht, een scherpe blik, heldere feedback en een constante stevige aanwezigheid wist jij veiligheid te creëren en mij te bemoedigen.

~~~~~~~~

Aart weet naar de oppervlakte te krijgen en duidelijk te maken waar zovelen mee rondlopen en worstelen, maar waar zij de vinger net niet op kunnen leggen.


~~~~~~~~

Jij weet in Jip en Janneke taal, in de taal van de liefde en het hart, zo mooi duidelijk te maken wat leven in liefde is.

~~~~~~~~

De beste leiders zijn mensen die niet hun eigen belang maar het geheel op 1 zetten. Aart is zo'n man die leiderschap een andere kleur kan geven, en zo ook een voorbeeld kan zijn voor mensen die zich nog geen intern leiderschap eigen hebben gemaakt.

~~~~~~~~

Aart is in staat om mensen weer naar hun natuurlijke staat van zijn te brengen.

~~~~~~~~~

Jij weet mensen te raken in het diepst van hun ziel, en dat op een hele liefdevolle en natuurlijke manier.

~~~~~~~~~

Aart heeft zijn leven jaar na jaar steeds meer aangepast aan de manier waarop zijn hart en ziel hem vragen in het leven te staan. Dit betekent dat hij een meester is in dingen loslaten en laten komen wat komt, en om de emoties die daarbij komen kijken aan te gaan. Hoe dapper moet je zijn om dit te doen en de diepte van jezelf te leren kennen? Volgens mij heet dit tegenwoordig innerlijk of authentiek leiderschap, maar hoeveel mensen gaan dit in de diepte werkelijk aan?