RELATIEDAG

Een relatiedag duurt van 11 uur tot 17 uur. Het is een kortere APK voor de relatie, die zeer verbindend en helend kan werken.

Beide geliefden sturen vooraf een mail aan Aart waarin zij hun motivatie kenbaar maken, waar zij in de relatie staan, en wat hun verlangens in de relatie zijn. 

Tijdens de relatiedag staat Aart samen met de geliefden stil bij de ruimte en de kracht van de relatie, alsmede ook bij de kraptes en de valkuilen e/o lastige patronen. 

De diepere lagen en processen komen aan de orde; daar waar de liefde stroomt én daar waar de liefde stagneert. Zowel de liefde als de angsten komen aan bod. Open, helder en zonder oordeel.

Ook wordt ruimschoots aandacht besteed aan de hartscommunicatie die nodig is om de liefde voedend, verbindend en vervullend te laten zijn.

Het is zaak dat beide geliefden bereid zijn tot zelfonderzoek en hun aandeel op een volwassen en verantwoordelijke wijze willen oppakken. Ook daar wordt naar gekeken. Het gaat om reflectie én om concrete wijzigingen in houding en gedrag. Zowel als het fijn is in de relatie, als ook wanneer de relatie knelt en stagneert.

Een relatiedag is een APK voor de relatie.
Een relatieretraite (zie separate button) is groot onderhoud voor de relatie.
Een relatietraject (zie de separate button) is de totale revisie van de relatie.

Bij een relatiedag kunnen Aart én een vrouwelijke coach de begeleiding samen verzorgen. Er geldt dan een verhoogd tarief. Deze variant is een optie. Aart kan de begeleiding ook alleen voor zijn rekening nemen. Bij de button "Overigen" staan beide tarieven vermeld.