VAN HOOFD NAAR HART DAG - ZAKELIJK

Een zakelijke "Van hoofd naar hart dag" is een individuele dag waarin jij en jouw zakelijke functioneren centraal staan. Het is de dag waarop jouw hartsverlangens met betrekking tot werk, zingeving en bezieling naar buiten kunnen komen. De dag duurt van 11 uur tot 17 uur. Aart zal jou daar, vanuit een veilige en persoonlijke setting, in helpen en ondersteunen. 

Bij een zakelijke "Van hoofd naar hart dag" kan het ook gaan over jouw innerlijk en uiterlijk leiderschap. Tevens is er volop ruimte voor privézaken, zoals liefde, relaties, omgaan met emoties en stress, en jouw work/life-balance.  

Op deze dag kan alles in jou gezien en gehoord worden. Niets is vreemd, raar of stom, dus het is een kans om jouw diepste lagen te ontdekken en deze te laten zien. 

De dag vindt plaats op het terrein van www.debronvanliefde.simpsite.nl Dit is een prachtige plek, midden in de natuur, gelegen tussen Utrecht en Den Bosch. 

Een zakelijke "Van hoofd naar hart dag" kost € 600,- (excl. BTW) indien de factuur door de werkgever (of het eigen bedrijf) wordt betaald. Wordt de factuur in privé betaald, dan kost deze dag € 300,- (incl. BTW).