INDIVIDUELE RETRAITE: 2 niveaus van comfort.. zie hieronder

Alleen... op jezelf... één of meer dagen en nachten in de natuur vertoeven, maar in de veilige setting van mijn gezelschap op afstand... in een ruime tent slapen, zelf jouw maaltijden maken, van de opgaande en ondergaande zon genieten, eindeloze vergezichten bewonderen... 's avonds de bosuil horen "oehoe'en"... ontspannen, tot rust komen, fikkie stoken, BBQ'en... met de koeien in het weiland praten... en heel misschien een ree zien in de verte.

En natuurlijk ook reflecteren... Wie ben ik? Waar sta ik? Welke stap heb ik nu te zetten? Wat is mijn ware natuur?

Word jij hier blij van? Borrelt er een verlangen naar rust, ontspanning en reflectie omhoog? Misschien is dan een individuele retraite iets voor jou? 

Elke retraite begint met een individueel consult van 2 uur met mij, en eindigt ook met een individueel consult van 2 uur, dus in totaal spreek je mij 4 uur. De overige uren kan jij geheel zelf invullen en besteden. Als je meer gesprekken met mij wilt, is dat mogelijk. Dan maken we een maatwerkafspraak.

Een retraite kan gedurende de hele week plaatsvinden, behalve (in beginsel) van zaterdag op zondag.

Op het prachtige terrein van www.debronvanliefde.simpsite.nl kan ik jou een individuele retraite aanbieden op 2 niveaus van comfort:

DE TIPITENT (glamping = meer comfort & genieten)
In de tiptent slaap je op een gewone matras, en er staat pal naast jouw bed een houtkachel. Als je die kachel 's ochtends stookt, is de tent in een kwartier zalig warm. Er is een buitenkeuken met een 4-pits gasstel en afwaswater. Je kunt ook buiten BBQ'en. 

Als de zon schijnt, kan je daar van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat van genieten. Je hebt volledige privacy, want "buren" heeft de tipi tent niet. 

Er is stroom, dus je kunt jouw telefoon en laptop/tablet opladen. Tevens is er in de Tipi tent verlichting. En je kunt gebruik maken van het composttoilet en van de douche.

THE CAVE (back to basic = minder comfort & "jij en de natuur")
"The cave" is een half dichte en half open tent, met daarin droog verscholen jouw slaaptent. Je hebt aan de rand van het bos beschutting en bescherming tegen de elementen, maar leeft toch volledig in de natuur. Wel ga jij back to basic ... in afzondering ga jij de confrontatie met jezelf aan.

Verstoken van de moderne luxe en communicatiemiddelen, maar wel voorzien van een droog dak boven je hoofd, een luchtbed, drinkwater, een houtkachel/bbq en sobere maaltijden die je zelf bereidt op het houtvuur, verblijf je in het bos. 

Hoewel je kunt genieten van schitterende vergezichten, de nachtelijke strerrenhemel, en de ontelbare vogels, is er weinig afleiding. Je wordt teruggeworpen op jezelf. Het is "jij en de natuur", en verder niets! 

Het bos is jouw toilet... en douchen doe je thuis.... Er is geen electra, en dus ook geen electrische verlichting. Wel zijn er kaarsen, waxinelichtjes en een olielamp.

Een verblijf in "The cave" is een grensverleggende en transformerende ontmoeting met jouw ware natuur en met de diepste lagen van jezelf. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Voor zowel de Tipi tent als "The cave" geldt het volgende:

Aankomst: op Dag 1 om 15.00 uur. 

Vertrek: op Dag 2 om 12.00 uur. Wil je 2 nachten of langer blijven, dan maken we een maatwerkafspraak.

Tarief: zie bij de button "Overigen".