RELATIECOACHING
Ik kan geliefden op 2 manieren begeleiden:
1) Via I-coaching: zie separate button
2) Via Face to Face begeleiding: zie hieronder

FACE TO FACE BEGELEIDING
De liefdesrelatie is de diepste spiegel voor beide geliefden. Alles wat nog niet heel is, komt aan het licht en wil geleefd worden. In een relatie zie je de meest mooie kanten en de minst mooie kanten van jezelf en van jouw geliefde. Dat kan confronterend zijn. En jullie zijn in de relatie allebei volkomen kwetsbaar. Dat kan pijnlijk zijn.

Het goede nieuws is echter dat een relatie ook de grootste kans op groei is. Jouw geliefde en jij kunnen door de relatie, en in de relatie, groeien en bloeien. Maar dat vraagt wel om een liefdevolle (harts)communicatie. Een communicatie die open, helder, constructief en liefdevol is.

Het is een communicatie die toegewijd is aan de relatie en aan de liefde. Die communicatie is mijn talent,. Het is mijn specialiteit. Ik kan jouw geliefde en jou op 4 manieren terzijde staan. 

1. Klein onderhoud: een relatieconsult van 2 uur
2. De relatie-APK: relatiedag van 6 uur: zie de separate button
3. Groot onderhoud: de relatieretraite: zie de separate button
4. Totale revisie: een relatietraject: zie de separate button

NB: bij een "relatiedag", een "relatieretraite" en een "relatietraject" kunnen een vrouwelijke coach én ik samen de begeleiding samen verzorgen. Er geldt dan een verhoogd tarief. Deze variant is een optie. Ik kan de begeleiding ook alleen voor mijn rekening nemen.

De tarieven staan bij de button "Overigen" vermeld.

 

Hieronder tref je een Youtube video uit 2016 van mij aan over de liefde en waarheid
die beiden nodig zijn voor een vervullende relatie