RELATIECOACHING

De liefdesrelatie is de diepste spiegel voor beide geliefden. Alles wat nog niet heel is, komt aan het licht en wil geleefd worden. In een relatie zie je de meest mooie kanten en de minst mooie kanten van jezelf en van jouw geliefde. Dat kan confronterend zijn. En jullie zijn in de relatie allebei volkomen kwetsbaar. Dat kan pijnlijk zijn.

Het goede nieuws is echter dat een relatie ook de grootste kans op groei is. Jouw geliefde en jij kunnen door de relatie, en in de relatie, groeien en bloeien. Maar dat vraagt wel om een liefdevolle (harts)communicatie. Een communicatie die open, helder, constructief en liefdevol is.

Het is een communicatie die toegewijd is aan de relatie en aan de liefde. Die communicatie is mijn talent,. Het is mijn specialiteit. Ik kan jouw geliefde en jou op 4 manieren terzijde staan. 

1. Een relatieconsult: van 2 uur
2. Een relatiedag: van 11 uur tot 17 uur
3. Een relatieretraite: zie de separate button
4. Een relatiejaar: graag maak ik een maatwerkafspraak

NB: bij een "relatiedag" en een "relatieretraite" kunnen Aart én een vrouwelijke coach de begeleiding samen verzorgen. Er geldt dan een verhoogd tarief. Deze variant is een optie. Aart kan de begeleiding ook alleen voor zijn rekening nemen.

Bij de button "Tarieven" tref je kosten voor deze mogelijkheden aan.

Hartegroet,

 

Aart