VAN HOOFD NAAR HART DAG
Een 'Van hoofd naar hart - dag' is een individuele dag waarin jij centraal staat. De dag start om 11.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Het is de dag waarop jouw hartsverlangen naar buiten kunnen komen. Aart zal jou daar, vanuit een veilige setting, in helpen en ondersteunen. 

Op deze dag wordt alles in jou gezien en gehoord. Niets in jou is raar, vreemd of stom. Aart is, vanuit zijn talent op dit terrein, dienstbaar aan jouw innerlijke groei en heling.

Heb jij blokkades e/o weerstand? Leef jij jouw hartsverlangens niet ten volle? Ben jij bang om jouw liefde en licht volledig aan de wereld te geven? Samen met Aart ga jij op zoek naar de werkelijke doorbraak, zodat jij na deze dag vrijer en blijer, en vanuit jouw hart, in het leven staat.

De dag vindt plaats in de blokhut op het terrein van www.debronvanliefde.simpsite.nl 

Tarief: zie bij de button "Overigen".

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Testimonial van een klant:

De 'Van hoofd naar hart - dag' bij Aart heb ik ervaren als een bijzonder avontuur. Na een vriendelijk welkom, een korte meditatie en een helder kader, kreeg de dag op een organische wijze vorm. Een vorm die precies paste bij wat ik op dat moment nodig had. 

Aart nodigde mij uit en begeleidde mij in het contact maken met de verlangens van mijn hart. Dit was niet zo makkelijk, want mijn hoofd en beschermingssysteem protesteerden flink. Ik kwam allerlei innerlijke obstakels tegen. Aart liet mij echter niet zomaar ontsnappen in uitvluchten, omwegen en weerstand. Hij gaf mij haarscherp terug wat ik aan het doen was en gaf mij vervolgens de keuze om er wel of niet iets mee te doen.

Met liefdevolle aandacht, een scherpe blik, duidelijke feedback en een constante stevigige aanwezigheid wist hij veiligheid te creëren en mij te bemoedigen. Zo kon ik steeds meer mijn comfortzone verlaten, een nieuw gebied ontdekken, om zo de weg naar mijn hart te vinden.

Het was een pad dwars door mijn weerstanden, pijn en duisternis heen, om uiteindelijk te komen bij vreugde, lichtheid en liefde.

De dag was intens en confronterend. Ik vond Aart af en toe erg irritant door zijn nietsverhullende uitspraken. Maar 'oooh', wat was het de moeite waard. Ik merk nu (twee weken later) dat de impact van de dag nog steeds groot is. Ik voel mij bevrijd van een last en ervaar meer rust, plezier en liefde in en met mijzelf.

Jolanda